top of page

POLÍTICA DE PRIVACITAT

SOCIETAT ATENEU MUSICAL DE RAFELGUARAF

AVÍS LEGAL

D'acord amb l'article 10 de la Ley 34/2002, de 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, posem al seu coneixement la següent informació:

La Societat Ateneu Musical de Rafelguaraf i com a titular de la pàgina http://www.ateneumusicalderafelguaraf.com/ (tots els drets reservats), comunica que el present Avís Legal, ha sigut elaborat de conformitat amb la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, la Ley 15/1999 de 13 de diciembre de la Ley Orgánica de Protección de Datos, i altres normatives relacionades, amb l'objecte de regular l'ús de la pàgina web d'internet.

Domicili: C/ Juan Silvestre, 1 - 46666 Rafelguaraf (Valencia).

Telèfon: 679 24 80 49  -  C.I.F.: G46173027

amusical.rafelguaraf@gmail.com

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Avís sobre els drets a la protecció de dades personals.

Per l'activitat desenvolupada a la Societat Musical, recollim informació sobre els nostres usuaris, sent aquest document part integrant de la Política de Privacitat de la Societat Ateneu Musical de Rafelguaraf. Si accepta entrar a la nostra pàgina web, està acceptant implícitament la nostra Política de Privacitat i Protecció de Dades.

En cumpliment del artículo 5 de la Ley 15/1999 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, pel qual es regula el dret d'informació en la recollida de dades, l'informem del següent:

Les dades de caràcter personal que siguen recabades de la seua persona o empresa són incorporades a un fitxer de la Societat Musical i és utilitzat per l'empresa de la forma i amb les limitacions i drets que concedeix dita Llei.

En el moment en que un usuari es registra a la Societat Musical, les seues dades són incorporades a la base de dades de la societat.

Així mateix, la societat es compromet a protegir la seua privacitat, i per això li detallem la informació que podem recollir i quin ús li donem a la mateixa; si no està d'acord amb aquesta Política de Privacitat, no utilitze el lloc web.

Per donar servei, li se podrà requerir la següent informació: Nom i Cognoms, Direcció, Població, Adreça electrònica Telèfon de contacte.

En qualsevol moment, qualsevol usuari pot sol·licitar la baixa i l'eliminació de les seues dades dels fitxers de la Societat Musical, exercint els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició determinats per la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre.

Per a tals efectes, podrà dirigir-se per escrit o per adreça electrónica al domicili de la societat o al correu electrònic de contacte detallat.

Política de privacitat: Acerca de
bottom of page