top of page

Director Titular

Vicent Mengual Caudeli estudia al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló amb els mestres Salvador Tarrasó Aledón i Juan Bautista Abad Peñarrocha obtenint la qualificació més alta de la seua promoció.

Alhora estudia durant cinc anys Direcció de Banda a l'Escola Comarcal de les Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida amb els mestres José Rafael Pascual Vilaplana, Ramón García Soler, Juan Alborch Miñana, Tomás Gilabert i Juan José Silvestre.

A banda, realitza cursos de direcció amb mestres de talla internacional com Thomas Doss, Alex Schillings, Rafael Sanz Espert o Enrique García Asensio.

A l'any 2013, cursa el Màster en formació del Professorat en Educació Secundària en l'especialitat de Música a la Universitat de València i, posteriorment, estudia a la Italian Conducting Academy, dins de la Milano Master Music School de Milà un postgrau de direcció d'Orquestra amb el mestre de renom internacional Gilberto Serembe.

Titulat amb el Màster en Direcció Simfònica, Vocal i Instrumental al Centre Superior d'Ensenyances Musicals “Katarina Gurska” de Madrid amb el mestre Cristóbal Soler, essent el director més jove de l’Estat en obtenir aquesta titulació.

1.jpg
Director Titular: Acerca de
3.jpg

Obté el postgraduat de Direcció d’Orquestra a l’Acadèmia Internacional de Direcció Orquestral “José Collado” de la mà de directors de prestigi internacional com Arturo Tamayo, José Luís Temes, Sergio Alapont, Rubén Gimeno, Yi Chen-Li, Roberto Forés, John Carewe i Cristóbal Soler.

Té el Postgrau de Gestió Empresarial de la Música atorgat per la Universitat de València. Obté el títol de Màster en Gestió Cultural per la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat de Girona.

Titulat amb les màximes qualificacions amb el Títol Superior de Direcció al Conservatori Superior de Música de Galicia.

Director Assistent de la Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valencia en les temporades 2020, 2021 i 2022.

Director assistent a la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, Cor i Orquestra de Radio Televisió Espanyola, Banda Municipal de Madrid, Orquestra de la Semana de la Música Religiosa de Cuenca, Orquestra Simfònica ESMAR, Orquestra CullerArts.

Ha dirigit diversos concerts amb l’Orquestra de la Semana de la Música Religiosa de Cuenca, l’ensemble Harmonie Music i Orquestra CullerArts.

Director Titular: Acerca de

Com a Gestor Cultural, ha estat:

  • Organitzador de les Jornades Internacionals de Direcció Musical “Cristóbal Soler”.

  • Organitzador i Director del Campus Musical Vicky Foods.

  • Director i Gerent de l’Orquestra Simfònica “Victoria Fernández”.

  • Gestor Cultural i Coordinador Musical a La Marina de València a l’any 2021 amb els cicles de “Clàssica a la Pègola”, “Clàssica als Tinglados” i el cicle de bandes de música “De la Marina al Món”.

  • Gestor Cultural i Coordinador Musical del Cicle de Concerts de Bandes de Música “A la Banda de la Música” a Gandia els anys 2022 i 2023.

4.jpg
Director Titular: Acerca de
2.jpg

Premiat l’any 2017 amb el premi Hermes al Director i Compositor, premi concedit per la Federació de Societats Musical de la Comunitat Valenciana Safor-Valldigna.

Mestre de Conservatori en l’especilitat d’Orquesta dins de la Xarxa de Conservatoris Públics de la Generalitat Valenciana.

Director de nombroses bandes joves com la de la Unió Musical “Santa Cecília” de l’Alqueria de la Comtessa, l’Agrupació Musical “Santa Cecília” d’Ador, l’Agrupació Artístico Musical “Santa Bàrbara” de Piles o la Unió Musical d’Aielo de Malferit.

Des de febrer de l'any 2015 fins maig de 2017 va dirigir de la Unió Musical d'Aielo de Malferit.

Des de maig de 2017 fins novembre de 2018 és director de la Unió Musical de Tàrbena.

Des de novembre de 2018 fins setembre de 2023 dirigeix la Societat Musical de Benirredrà.

Actualment i des d’octubre de 2022 es director de l’Associació Musical d’El Verger, i des d’octubre de 2023 dirigeix

l’Ateneu Musical de Rafelguaraf.

Director Titular: Acerca de
Director Titular: Texto
bottom of page