top of page
BIOGRAFIA DECLARACION ORIGINALIDAD.jpg

Director Titular

Xavier Ferrer Garrigues és natural de Manuel (València). Comença els seus estudis musicals a l’edat dels sis anys al Conservatori "José Itubi" de València, al mateix temps que es forma amb el mestre José Peropadre a l’Escola de Música del seu poble natal.


Continua la seua formació musical a les especialitats de trompeta, piano, harmonia, contrapunt i composició al conservatori "José Iturbi" amb professors de la categoria de Salvador Chuliá, José Climent i Vicente López, on aconsegueix els títols de Pofessor de Trompeta i de Professor de Solfeig, Teoria, Transposició i Acompanyament. Viatja a Barcelona per a prosseguir la seua formació al Conservatori Superior del Bruc on obté el Títol de Pofessor Superior de Trompeta i finalitza els estudis de Contrapunt i Fuga amb les màximes qualificacions.

Director Titular: Acerca de
WhatsApp Image 2023-02-15 at 23.06.07.jpeg

També és diplomat com a Mestre Especialista en Educació Musical i continua la seua formació de Pedagogia a les universitats de València i d’Estzergon (Hongria). Des de l’any 2001 forma part del cos de Professors d’Educació Secundària en l’especialitat de Música pertanyent a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.


En el camp de la composició ha estudiat amb els professors Salvador Chulià, Ramon Garcia i Soler, Vicente Asensi, Enrique Hernandis, Eduardo Balada, Saül Gómez i Gregory Fritze.


En l’àmbit de la direcció obté el diploma de Direcció de Banda amb José Rafael Pascual-Vilaplana, continuant la seua preparació amb els directors Enrique García Asensio i Jan Cover.

Director Titular: Acerca de
WhatsApp Image 2023-02-15 at 23.05.29.jpeg

Com a director titular ha estat al front de l’Agrupació Musical Enovense, la Coral Polifònica de Manuel, la Unió Musical de Ràfol de Salem, la Unió Musical "El Xúquer de Sumacàrcer", l’Unió Musical de l’Alcúdia de Crespins, l’Agrupació Musical de Manuel i l’Ateneu Musical de Rafelguaraf. Ha obtingut diversos premis com el Segon Premi al II Certàmen de música Festera d’Agost, el II Premi al II Certàmen d’Alcoi a l’any 2018 o el Primer Premi al Concurs del Pasodoble de desfilada a les festes d’Alcoi als anys 2018 i 2022.


En el camp de la composició ha aconseguint els premis de la “Fallera Major Infantil de València” a les edicions 2005, 2007 i 2009, el primer premi al concurs de la Fallera Major d’Alzira 2006, l’accèsit al concurs de composició de Pego o el tercer premi al XIV concurs de composició per a Cors B.A.E., organitzat per la federació de cors de Bizkaia a l’any 2011.


Es membre del S.G.A.E. (Societat General d’Autors i Editors) i de COSICOVA (Associació de Compositors Simfònics de la Comunitat Valenciana).

Director Titular: Acerca de
bottom of page